Alle gebruikers krijgen de beschikking over een grote reeks aan Office
applicaties:
◦ Outlook
◦ Onedrive (1TB)
◦ Word
◦ Excel
◦ PowerPoint
◦ Sharepoint
◦ Exchange
◦ Publisher
◦ Access
◦ Een grote reeks Office 365 applicaties zoals Planner, ToDo, etc.
◦ Een grote reeks security toevoegingen
◦ Teams
Microsoft en partners zijn druk bezig om alle applicaties en functionaliteiten samen te laten komen in Teams. Zo wordt Teams al lang niet meer alleen gebruikt voor chatten en Videobellen, maar kun je hier ook complete projectplanning, bestanden, whiteboards, etc. in kwijt.
Wij kunnen u helpen om Teams op de juiste manier in te zetten in uw bedrijfsprocessen.

Alle werkplekken worden uitgerust met een RMM- en supportclient. Via de supportclient kan een medewerker gemakkelijk om ondersteuning vragen. Kan een email niet verzonden worden? Werkt de printer niet naar behoren? Ligt er een website uit? Alle vragen en verzoeken waar medewerkers elkaar vaak mee lastig vallen of waar ze soms te lang wachten met melden aan de IT-beheerders kunnen nu gemakkelijk en met een screenshot worden gemeld. De beste manier om de tevredenheid over ICT te vergroten is om medewerkers de mogelijkheid te geven zelf hun vragen te stellen aan de experts. Via de RMM client krijgt ons monitoringsysteem continu meldingen of de updates geïnstalleerd zijn, antivirus is bijgewerkt en of er nog voldoende schijfruimte is. Ook kunnen wij ad-hoc met de gebruikers meekijken voor ondersteuning of het systeem blokkeren bij verlies of diefstal.

Thuiswerkers moeten op een veilige manier verbinding kunnen maken met het kantoornetwerk, zonder dat de onveilige thuiscomputers direct een onderdeel worden van het beschermde zakelijke netwerk. Mobiele werkers maken met de zakelijke laptop of tablet veelal gebruik van een onveilige netwerk waar ze zakelijke gegevens overheen sturen. Met een goede VPN verbinding beveilig je het transport van alle vertrouwelijke data en logingegevens over een onveilig 4G netwerk of openbare WIFI. Uiteraard bieden wij een veilige, gebruiksvriendelijke VPN oplossing voor alle typen soft- en hardware.

Ons gebruikersbeheer zorgt voor veilige, schaalbare en slimme toegang tot data en applicaties.
◦ Single Sign-On (SSO)
Door het slechts eenmalig inloggen en onthouden van maar één gebruikersaccount kunnen gebruikers veiliger, gemakkelijker en sneller werken.
◦ Multi-Factor Authenticatie (MFA)
MFA is tegenwoordig snel en gemakkelijk voor alle gebruikers. Door in te loggen met een gebruikersnaam (wie je bent) een wachtwoord (wat je weet) en een sleutelcode (die je hebt) is het risico bij gelekte wachtwoorden vele malen kleiner.
◦ Geavanceerde koppelingen
De gebruikersdatabase kan synchroniseren met vele applicaties, waaronder Active Directory, LDAP, Google Apps, etc.

Het meeste wordt geleerd van het maken van fouten, maar we willen graag voorkomen dat deze fouten grote schade tot gevolg hebben. Door hack & phisingaanvallen te simuleren krijgen we zicht op het kennisniveau en het risicoprofiel van de gebruikers. Per medewerker wordt een risicoprofiel bijgehouden en elke gebruiker krijgt quizzen en mini-trainingen aangeboden. In een paar minuten per training krijgt de gebruiker een indruk van de valkuilen en risico's die sommige acties met zich meebrengen. Dit is de meest effectieve en efficiënte vorm van training-on-the-spot.
Onze security awareness trainingen (SA-trainingen) leren de medewerkers over de methodes en risico’s van spam, phising, spear phising, malware, ransomware en social engineering op een dusdanige manier dat ze dit direct kunnen gebruiken bij hun dagelijkse werkzaamheden. Tevens zijn hiervan rapportages voor het management beschikbaar.

'De hulp voor de zwakste schakel in beveiliging'
De meeste beveiligingsoplossingen maken een ICT-systeem minder gebruiksvriendelijk. Onze passwordmanager helpt hier juist bij.
De mens blijkt telkens weer de zwakste schakel te zijn bij het beveiligen van de zakelijke ICT-omgeving. Phising, misleiding, te simpele wachtwoorden en geen reactie na een gehackt account zijn vaak het startpunt voor een hack of geven een hacker die al binnen is de mogelijkheden om de schade fors te vergroten.
Onze passwordmanager kan geïnstalleerd worden op computers, in browsers en op smartphones en synchroniseert alle wachtwoorden onderling. Ook kunnen er mappen aangemaakt worden waarin wachtwoorden kunnen worden gedeeld. Werkt u al met 2FA, maar wordt u dol van alle apps die daarvoor nodig zijn? Ook dat kan geïntegreerd worden in deze password manager. En wordt bekend dat jouw login waarschijnlijk wordt verkocht op het DarkWeb of op een andere manier onveilig is? Dan krijg je dit te zien in een gemakkelijk overzicht, zodat je snel de betreffende wachtwoorden kunt wijzigen.

Werkplekomgeving van 1Key?

Simpelweg het investeren in ICT zorgt er nog niet voor dat de medewerkers efficiënt kunnen werken. Het is ons doel om de medewerkers te voorzien van alle tools om efficiënt en veilig te kunnen werken.

Effectief en veilig omgaan met persoonsgegevens in tijden van Covid
Klantcase HMS contact centers

Effectief en veilig omgaan met persoonsgegevens in tijden van Covid

ls er aan ons gevraagd zou worden wat de sleutel was tot het succes van deze klantcase, dan vallen we terug op onze kernwaarden. Er was een grote urgentie voor dit project. HMS wilde het liefst van de een op de andere dag alle gebruikers in staat hebben gebracht om te bellen voor de GGD. Doordat we precies wisten wat er nodig was om aan de privacy eisen te voldoen, konden we direct aan de slag.

Lees meer