Hoe afhankelijk is jouw onderneming van een goede verbinding? Dat wordt pas duidelijk als het wegvalt of traag is. 1Key garandeert niet alleen een snelle internetverbinding, wij zorgen ook voor een reserve verbinding. Dit betekent dat het wegvallen van jouw verbinding geen optie meer is. Door het beheer aan ons over te dragen nemen wij direct de bescherming van je over. Via onze servers ben je verzekerd van veiligheid en service. Dat betekent niet alleen dat je nooit meer de meterkast in moet om het modem te resetten, maar ook dat de infrastructuur van alle systemen, data, de telefooncentrale en zelfs de verbinding op de laptops van de buiendienstmedewerkers naadloos op elkaar aansluiten.

De sleutel tot een sterke verbinding

Een ketting is zo zwak als de zwakste schakel. Zo geldt dat ook voor een verbinding. 1Key neemt de gehele infrastructuur van jouw verbinding in beheer. Van de bekabeling tot het netwerk, wij maken het onze verantwoordelijkheid. Een trage of niet werkende verbinding heeft namelijk altijd een oorzaak. Door extra aandacht te geven aan de gevoelige plekken zorg je voor een snelle, sterke, veilige en constante verbinding. Zo zorgt een stabiele verbinding voor een prettige online werkomgeving.

Snelheid is …

De mate van verandering over tijd. Dat weten wij als geen ander. Of het nu gaat om de snelheid van innovatie, de snelheid van je internet of de snelheid waarmee jouw vragen worden opgelost. 1Key loopt voorop en dat is ook nodig. Zo hoef jij dat niet te doen. Van jezelf kun je niet verwachten om op de hoogte te blijven van álle technologische ontwikkelingen, van ons wel.

Waar stap jij in?

Op zoek naar meer dan alleen verbinding? Verbinding is maar een deel van het ICT beleid van jouw onderneming. Er zijn nog veel meer stappen te zetten in de goede richting. Alles om ervoor te zorgen dat je zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk aan de slag kan. Het organiseren van jouw interne en externe communicatie is nog maar het topje van de ijsberg.  Benieuwd naar hoe we jouw organisatie nog meer kunnen ondersteunen? Neem eens een kijkje in onze ontwikkelingstool. Waar staat jouw onderneming? Welke volgende stappen kun jij nog zetten? Laten we samen zorgen voor jouw voorsprong.

Gemeente Vught bouwt in één weekend een volledig operationele noodlocatie.

Gemeente Vught bouwt in één weekend een volledig operationele noodlocatie.

Toen Nederland te maken had met enorme Covid- besmettingscijfers, werden de huisartsenposten in Vught overbelast. De oplossing? Een Covid-noodlocatie. Op vrijdagmiddag werd dit besluit genomen en na het weekend zou de locatie al up-and-running moeten zijn. Aan ons de vraag of wij deze locatie van verbinding konden voorzien inclusief telefooncentrale met speciaal noodnummer.

Lees meer

Onze andere diensten

Moderne werkplek

Een moderne werkplek zorgt ervoor dat medewerkers het beste uit zichzelf halen, met elkaar op een veilige manier kunnen samenwerken en flexibel zijn in de keuze van apparaten en apps.

Moderne werkplek

Cybersecurity

Cybersecurity wordt met een reden als eerste genoemd. Iedere maand loopt het aantal bedreigingen op. Wij zien het als onze belangrijkste taak om het bedrijf veilig te houden door het inzetten van tools, training en advies.

Cybersecurity