Een moderne werkplek draait om het vertrouwen dat wij jou en je collega's volledig ontzorgen. Onze experts nemen de verantwoordelijkheid voor de werkplekken uit handen. Op deze manier kunnen jullie zorgeloos werken samen met ICT. Wij schakelen in hoog tempo met leveranciers om je te voorzien van de nieuwste en beste technologie. Dit doen we vanuit een passie voor techniek. Zo faciliteren we een complete werkomgeving die je altijd kunt bereiken. Dit doe je zowel veilig als overal

Een werkplek van 1Key

Maar wat betekent een complete werkplek van 1Key? Een complete werkplek bij 1Key betekent volledige ondersteuning voor het moderne werken. Niet alleen het beheren van werkplekken, servers, netwerken, lokale servers en cloudservers. Ook de ondersteuning van alle gebruikers. Hierbij kun je denken aan de on- en off-boarding, passwordmanagers en de toegang van jouw werknemers tot Office 365 Business Premium. Tevens zorgen wij dat updates van Windows, Office en andere software worden bijgewerkt. Met ruim 20 jaar ervaring in soft- & hardware leveren wij maatwerk dat precies bij jouw onderneming aansluit. Wij monitoren jouw leveranciers en abonnementen en leiden alles in de juiste banen. Zo besparen we samen kosten en kun je de verantwoordelijkheid volledig uit handen geven.

Cybersecurity scan

Vraag onze gratis, vrijblijvende cybersecurityscan aan. Wij nemen binnen 5 werkdagen contact met je op! Je ontvangt van ons een ingevulde checklist op het gebied van cyber risico's, een dark-web-scan en een veiligheidscheck voor je werkplek. Lees hier meer over onze cybersecuitycheck.

Het rendement van een effectief bedrijf

1Key gelooft erin dat technologie nooit moet tegenwerken. In tegendeel, ICT moet je juist in staat stellen om efficiënter en makkelijker te werk te gaan. Automatisering staat hierbij centraal. Door alle reguliere zaken te automatiseren kom je niet voor verrassingen te staan en houd je meer tijd over voor de rest. Een complete werkplek is belangrijk, je brengt hier namelijk je gehele werkdag door. Het aanschuiven van de stoel zou dan ook het enige moeten zijn waar jouw medewerkers zich druk om hoeven te maken voordat ze beginnen. Een effectieve en prettige werkplek, betekent een tevreden werknemer. En tevreden werknemers garanderen rendement. Het overnemen van het beheer van jouw ICT scheelt niet alleen een hoop stress, je kan weer aan de slag met wat je écht leuk vindt. Dan doen wij dat ook.

Onze andere diensten

Netwerk- en
systeembeheer

Via onze servers ben je verzekerd van veiligheid en service. Dat betekent dat de infrastructuur van alle systemen, data, de telefooncentrale en zelfs de verbinding op de laptops van de buitendienstmedewerkers naadloos op elkaar aansluiten.

Netwerk- en systeembeheer

Cybersecurity

Cybersecurity wordt met een reden als eerste genoemd. Iedere maand loopt het aantal bedreigingen op. Wij zien het als onze belangrijkste taak om het bedrijf veilig te houden door het inzetten van tools, training en advies.

Cybersecurity