Het is een tijd waarin zowel technologische mogelijkheden als bedreigingen zich razendsnel ontwikkelen. Deze ontwikkeling gaat hand in hand met de grote mate van afhankelijkheid van ICT. Belangrijk om de veiligheid van je ICT-infrastructuur dus goed te waarborgen. Dit stopt niet wanneer alles goed is ingericht. Constant moet er een vinger aan de pols gehouden worden om te zorgen dat medewerkers goed en veilig (kunnen) blijven werken.

Waar ben ik eigenlijk bang voor?

Wij zien iedere maand het aantal aanvallen toenemen en er is een heuse internationale biljoenen-markt ontstaan in het kopen en verkopen van gehackte bedrijven en hun data. Cybersecurity is hierdoor voor veel ondernemers een noodzakelijk kwaad. Een goede cybersecurity strategie wil je niet alleen uit angst om slachtoffer te worden van datalekken door hacking, phishing, wachtwoord fraude of malware. Wij trekken het breder, want het is vooral belangrijk om met een gevoel van veiligheid en zekerheid te kunnen werken. Een goede cybersecurity strategie draait om zekerheid en bescherming van je werknemers, je klanten en je bedrijf.

Cybersecurity van 1Key

Om de ICT-oplossingen en de ICT-infrastructuur tot één soepel werkend geheel te krijgen en te houden, is betrouwbaar IT-advies, planning en management nodig. Wij specialiseren ons in maatwerk ICT-oplossingen die bouwen op de huidige processen in jouw organisatie. We gebruiken hiervoor hoogstaande beveiligingssystemen die jouw bedrijf en je klanten beschermen. Bewust wordt er gekozen voor gebruikersgerichte tools en trainingen die het implementeren van nieuwe systemen en processen makkelijker maken. Dit allemaal doen we met een lange-termijn-visie. Wij focussen ons op IT, zodat jij je kunt focussen op je bedrijf. Onze ervaren medewerkers werken met jou samen om te helpen bij de strategie, architectuur, beheer en implementatie van al je IT-behoeften. Wij geloven dat bedrijven alleen kunnen floreren met toegewijde medewerkers en trouwe klanten. Voor het ondersteunen van het personeel, het vasthouden van klanten, het vergroten van de omzet, de groei van het bedrijf en voor flexibiliteit in een altijd veranderende bedrijfswereld zijn vlotte, veilige en geavanceerde ICT-diensten de beste investering. Voor nu en zeker voor de toekomst.

Onze andere diensten

Moderne werkplek

Een Moderne Werkplek zorgt ervoor dat medewerkers het beste uit zichzelf halen, met elkaar op een veilige manier kunnen samenwerken en flexibel zijn in de kssseuze van apparaten en apps.

Moderne werkplek

Netwerk- en
systeembeheer

Via onze servers ben je verzekerd van veiligheid en service. Dat betekent dat de infrastructuur van alle systemen, data, de telefooncentrale en zelfs de verbinding op de laptops van de buitendienstmedewerkers naadloos op elkaar aansluiten.

Netwerk- en systeembeheer