Ransomware, DDoS-aanvallen, phishing e-mails: de kans is groot dat jouw bedrijf hier vroeg of laat mee in aanraking komt. Cybercrime is de laatste jaren enorm toegenomen. Voor organisaties biedt dit een groot risico, mede omdat een organisatie afhankelijk is van de veiligheid van zijn of haar werknemers. Maar hoe kom je erachter hoe kwetsbaar je onderneming is? Dit doen wij door middel van onze cyberssecuritycan.

Cybersecurity scan

Vraag onze vrijblijvende cybersecurityscan aan

  • Gratis, vrijblijvende scan;
  • Binnen 5 werkdagen een reactie;
  • Uw bedrijf altijd veilig.
Wat kunt u verwachten van onze scan?
  1. Een ingevulde checklist met 16 veiligheidspunten
  2. Een dark-web-scan op uw domein
  3. Een veiligheidscheck voor je werkplek

Klinkt dit interessant? Vraag dan onze cybersecurityscan aan via het formulier. Wij zullen binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de resultaten door te nemen.

Let op: Deze cybersecurityscan geeft u een basis inzicht in de maatregelen om uw cybersecurity op orde te brengen. Wilt u een meer diepgaande scan ontvangen over de zwakheden in uw systeem, laat het dan aan ons weten. Wij voeren dan een volledige, diepgaande scan uit met een phishing simulatie, pentest, 72u monitoring en meer.

Waarom is cybersecurity zo belangrijk?

Cyberaanvallen komen in veel verschillende soorten en maten voor. Een cyberaanval kan voor een mkb’er grote gevolgen hebben. De gemiddelde kosten voor een cyberaanval binnen het mkb zijn €270.000 euro. Het is erg belangrijk dat u goed beveiligd bent. Hierdoor wordt het risico op een cyberaanval zo klein mogelijk.

Veel voorkomende cyberaanvallen

Veel voorkomende cyberaanvallen zijn malware, phishing en DDoS-aanvallen. Hieronder lichtten we enkele voorbeelden uit.