Moderne werkplek

Een moderne werkplek draait om het vertrouwen dat wij jou en je medewerkers volledig ontzorgen. Onze experts nemen de verantwoordelijkheid voor de werkplekken van je medewerkers uit handen. Op deze manier kunnen jullie zorgeloos werken samen met ICT. Wij schakelen in hoog tempo met leveranciers om je te voorzien van de nieuwste en beste technologie. Dit doen we vanuit een passie voor techniek. Zo faciliteren we een volledig complete werkomgeving die je altijd kunt bereiken. Dit doe je zowel veilig als overal.

Meer over deze dienst

Netwerk- en
systeembeheer

Hoe afhankelijk is jouw onderneming van een goede verbinding? Dat wordt pas duidelijk als het wegvalt of traag is. 1Key garandeert niet alleen een snelle internetverbinding, wij zorgen ook voor een reserve verbinding. Dit betekent dat het wegvallen van jouw verbinding geen optie meer is. Door het beheer aan ons over te dragen nemen wij direct de bescherming van je over. Via onze servers ben je verzekerd van veiligheid en service.

Meer over deze dienst

Cybersecurity

Het is een tijd waarin zowel technologische mogelijkheden als bedreigingen zich razendsnel ontwikkelen. Deze ontwikkeling gaat hand in hand met de grote mate van afhankelijkheid van ICT. Belangrijk om de veiligheid van je ICT-infrastructuur dus goed te waarborgen. Dit stopt niet wanneer alles goed is ingericht. Constant moet er een vinger aan de pols gehouden worden om te zorgen dat medewerkers goed en veilig kunnen blijven werken en ook te blijven ontwikkelen op het gebied van ICT.

Meer over deze dienst