Toenemende financiële lasten, tekorten aan personeel, hoge verwachtingen, afnemende overheidssteun en een vergrijzende bevolking – dit zijn slechts enkele voorbeelden van de uitdagingen waarmee je als zorgprofessional te maken hebben. Gelukkig wordt deze periode ook vergezeld door positieve ontwikkelingen, waarbij nieuwe technologieën in het spel komen die de zorgprofessionals ondersteunen bij het optimaliseren van hun efficiëntie.

Digitalisering biedt perspectief

Om de toegenomen druk te kunnen beantwoorden is het in de gezondheidszorg essentieel om jouw praktijk continu te optimaliseren. Slimme automatisering en digitalisering spelen hierin een cruciale rol. Bij 1Key begrijpen we de specifieke uitdagingen waarmee jouw gezondheidspraktijk te maken heeft en bieden we op maat gemaakte IT-oplossingen die jouw processen efficiënter en effectiever maken. Ontdek enkele voorbeelden van hoe automatisering en digitalisering jouw praktijk kunnen transformeren:

  • Het implementeren van een telefonisch keuzemenu om de piekdrukte in de ochtend adequaat te behandelen en patiënten snel door te schakelen naar de juiste afdeling.
  • Het veilig verzenden van beveiligde persoonsgegevens via geavanceerde bestandsuitwisselingstechnologie, waardoor de privacy van jouw patiënten gewaarborgd blijft.
  • Het instellen van printerprofielen, zodat alleen geautoriseerde medewerkers toegang hebben tot privacygevoelige documenten en vertrouwelijke informatie wordt beschermd.
  • Het gebruik van telefonische headsets waarmee moeiteloos kan worden doorgeschakeld en meegeluisterd, waardoor de communicatie binnen jouw praktijk soepeler verloopt en de efficiëntie wordt verhoogd.

Whitepaper:
IT in de gezondheidszorg - Het 1Key perspectief

Ontdek in dit whitepaper hoe slimme IT-oplossingen kunnen bijdragen aan het creëren van extra tijd voor patiënten/cliënten, het verbeteren van de processen, het naadloos afstemmen van IT op organisatorische behoeften, en het waarborgen van de beveiliging van zorg gerelateerde gegevens.

Investeer in jouw gezondheidspraktijk

Het investeren in digitalisering en automatisering kan in eerste instantie een grote stap lijken, maar de voordelen zijn aanzienlijk. Door processen te automatiseren en te digitaliseren, bespaar je kostbare tijd, verlaag je de kans op fouten en verbeter je de toegankelijkheid van informatie. Het uiteindelijke resultaat is een efficiëntere praktijk met een hogere kwaliteit van zorg.

1Key, vaste partner voor automatisering en digitalisering

Bij 1Key begrijpen we de unieke uitdagingen van de gezondheidszorg en bieden we op maat gemaakte IT-oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften. We zijn jouw betrouwbare partner bij het implementeren van slimme automatisering en digitalisering in jouw praktijk. Met onze expertise zorgen we ervoor dat jouw gezondheidspraktijk optimaal kan profiteren van de voordelen die technologie biedt, terwijl de privacy en veiligheid van patiëntgegevens gewaarborgd blijven.

Effectief en veilig omgaan met persoonsgegevens in tijden van Covid
Klantcase HMS contact centers

Effectief en veilig omgaan met persoonsgegevens in tijden van Covid

ls er aan ons gevraagd zou worden wat de sleutel was tot het succes van deze klantcase, dan vallen we terug op onze kernwaarden. Er was een grote urgentie voor dit project. HMS wilde het liefst van de een op de andere dag alle gebruikers in staat hebben gebracht om te bellen voor de GGD. Doordat we precies wisten wat er nodig was om aan de privacy eisen te voldoen, konden we direct aan de slag.

Lees meer