Welkom bij 1Key, waar we altijd gaan voor precies goed! Wij zijn niet zomaar een ICT-bedrijf; we zijn uw partner in het navigeren door de complexe wereld van technologie. Hoe doen we dat? We maken er een sport van om vooruit te lopen op technische ontwikkelingen. In Den Bosch en in de rest van Nederland staan we bekend om onze directe communicatie, snelle service en innovatieve oplossingen. Of het nu gaat om cybersecurity, moderne werkplekken of netwerk- en systeembeheer, wij hebben alles in huis om uw ICT naar de volgende stap te brengen.

Dagelijkse statistieken 1Key Den Bosch:

74

Cybersecurity diensten

7

seconden voordat je jouw systeembeheerder aan de lijn hebt.

1282

Online werkplekken in beheer

Cybersecurity is geen bijzaak, het is onze hoofdzaak. Met de toenemende digitale bedreigingen is het essentieel om uw bedrijf te beschermen. Bij 1Key Den Bosch gebruiken we geavanceerde tools, bieden we trainingen en geven we advies om uw bedrijf veilig te houden. Onze aanpak is proactief en persoonlijk, zodat u zich kunt focussen op wat echt belangrijk uw bedrijfsvoering.

De moderne werkplek is meer dan alleen technologie; het gaat om het creëren van een omgeving waarin uw medewerkers het beste uit zichzelf halen. Bij 1Key richten we werkplekken in die veilig, flexibel en gebruiksvriendelijk zijn. Kies de apparaten en apps die het beste bij uw team passen en zie hoe samenwerking en productiviteit naar een hoger niveau worden getild.

Onze netwerk- en systeembeheerdiensten zorgen ervoor dat alles soepel loopt. Van de infrastructuur van uw systemen en data tot de telefooncentrale en verbindingen op afstand, wij zorgen voor een naadloze integratie. Met onze servers bent u verzekerd van veiligheid en top-service, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over technische problemen.

Waar wij bij 1Key Den Bosch voor staan

Persoonlijk contact

Altijd direct contact met jouw systeembeheerder. Een directe lijn met kennis.

Ontzorgen

De overtreffende trap van ontzorgen? 1Key.

Unieke kijk op ICT

De gouden combinatie tussen pionieren en de gevestigde standaarden.

Voorop lopen

Goed in het vinden van het neusje van de zalm.

Meer weten over 1key?

Bij 1Key geloven we dat goede ICT niet ingewikkeld hoeft te zijn. Onze aanpak is simpel: wij pionieren, en u plukt de vruchten. Klaar om samen met ons uw ICT naar de volgende stap te brengen? Neem dan contact op met onze accountmanagers of vul het contactformulier in:

Contact