Welkom bij de Cyber Security Pilot van 1Key ICT Solutions

Bij 1Key ICT Solutions zetten we ons in voor de digitale veiligheid van onze klanten. In samenwerking met Turien & Co en Zurich bieden we een exclusieve mogelijkheid voor verzekeringsadviseurs om hun klanten aan te melden voor onze cyber security pilot. Deze pilot is ontworpen om bedrijven te ondersteunen in het versterken van hun cyberveiligheid, een essentiële stap in de bescherming tegen online bedreigingen.

Deelname aan de pilot

Zodra uw klant een cyberverzekering bij Zurich afsluit, komen zij in aanmerking voor onze pilot. Wij bieden hen een gratis cyber security pakket voor een periode van drie maanden. Dit pakket voldoet aan alle doorlopende acceptatie-eisen op het gebied van cybersecurity, waardoor uw klant niet alleen beveiligd is tegen cyberdreigingen, maar ook voldoet aan de voorwaarden van hun cyberverzekering.

Zo kunt u de pilot aanvragen

Zodra u in het Financial Lines Portaal bij Turien & Co. de cyberpremie berekent, en er mogelijkheden bij Zurich zijn, is de informatie over de pilot direct zichtbaar. U kunt de aanmelding voor de pilot doen door een ingevulde en ondertekende offerte (dienend als aanvraag) bij Turien & Co. in te dienen, of door een verzekeringsaanvraag via het Financial Lines Portaal in te dienen.

Voortzetting van de dienstverlening na de pilot

Mocht uw klant tevreden zijn met onze dienstverlening en besluiten om deze voort te zetten na de pilotperiode, dan beloont Zurich hen met een korting van 10% op de cyberpremie gedurende het eerste verzekeringsjaar. Deze korting wordt met terugwerkende kracht toegepast vanaf de ingangsdatum van de verzekering.

Bij 1Key ICT Solutions zijn we toegewijd aan het bieden van topkwaliteit cyber security oplossingen. Onze samenwerking met Turien & Co en Zurich onderstreept onze inzet voor het verbeteren van de cyberveiligheid van bedrijven in het MKB. Wij kijken ernaar uit om uw klanten te ondersteunen in het veiliger maken van hun digitale omgeving.

Voor meer gedetailleerde informatie over de pilot en onze diensten: