• Glasvezel

  We zijn voorbereid op de toekomst en hebben al veel ervaring met glasvezel- verbindingen

 • Telefonie

  Het combineren van VOIP met conventionele telefonie kan veel kosten besparen

 • Remote support

  Directe en volledige ondersteuning bij uw computer problemen

Telefonie


VOIP

Hosted VOIP via 3CX
Al enkele jaren bieden wij volledig beheerde telefooncentrales vanuit de cloud. Die biedt vele voordelen als altijd een up-to-date systeem, goede ondersteuning en snelle actie in geval van storing. Onze telefooncentrales zijn gebaseerd op 3cx (zie www.3cx.nl) en bieden naast vrijwel alle bedenkbare functionaliteiten ook CTI koppelingen. Zo kunt u telefoonnummers kiezen door te klikken vanaf uw computer, het telefoonboek synchroniseren met uw CRM systeem of voordat u uw telefoon opneemt al de klantenkaart te zien krijgen van degene die naar u belt.

3CX Logo

VOIP zonder investeren
VoIP is een prachtige technologie met veel potentie, maar wordt vaak als oplossing verkocht waar het volgens onze visie vaak een aanvulling zou moeten zijn. Wist u bijvoorbeeld dat u van VOIP gebruik kunt maken zonder uw centrale en toestellen te vervangen? Met een kleine aanpassing kunt u al gebruik maken van de technische, functionele en financiele voordelen van VOIP!

Wij leveren oplossingen naast uw huidige centrale, via een nieuwe centrale op locatie (koop), via een nieuwe centrale in ons datacenter (huur) of zelfs volledig zonder centrale! Wij onderzoeken graag samen met u de mogelijkheden voor uw onderneming.Contact


Algemene contactgegevens

Kantoor

T 073-8888888
F 073-8507409
E contact@1key.nl

Servicedesk

T 073-8888888
F 073-8507409
E helpdesk@1key.nl Meer info

service portal

Voor online ondersteuning en oplossingen.

 • Direct inloggen
 • Wat is Service Portal?

  Op uw Service Portal kunt u alle tickets, offertes, facturen en projectplannen inzien en eventueel aanpassen. De Service Portal is een extra middel om u inzicht te geven in onze werkzaamheden en efficiënt te communiceren.

  Interesse in een demonstratie? Vraag het ons!

© 1998-2021 1KEY ICT Solutions